Contact & Connect met Oerkrachtig

You love the idea of connecting with yourself, nature and the universe. To have more freedom and energy in your life. Oerkrachtig hands you the tools. We love to hear from you!

Contactgegevens

Oerkrachtig

| Jachtlaan 15 | 3721CA | Bilthoven |

info@oerkrachtig.nl

0612481418

Jouw host bij Oerkrachtig

Bedrijfsgegevens

KvK: 61747785

BTW NR: NL002125040B09

Bank: NL72INGB0006552917

Our task can be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.

-Albert Einstein-

 

Over Oerkrachtig

Oerkrachtig’ komt voort uit respect en grote liefde voor de natuur. En een ‘weten’ dat we onderdeel uitmaken van een groter geheel.

De missie van ‘Oerkrachtig’ gaat over de verbinding met jouw natuurlijke zelf, de natuur en het grotere geheel. Daar waar de vrijheid is om te zijn wie je in essentie bent. Over loslaten en leven in compassie en dankbaarheid. Hoe sterk of zwak je bent dat doet er niet toe, het gaat er om dat je de oerkrachtige elementen door je heen durft te laten gaan en je over te geven aan het grotere geheel. Het gaat over het omarmen van het nieuwe paradigma.

De missie van Oerkrachtig is om mensen dichter bij hun essentie te brengen en ’tools’ aan te reiken, zodat ze daar zelf dagelijks in kunnen doorgroeien.