Over Oerkrachtig

Oerkrachtig’ komt voort uit respect en grote liefde voor de natuur. En een ‘weten’ dat we onderdeel uitmaken van een grotere natuur.

Mijn zoektocht is geweest om mijzelf en andere mensen een diepere verbinding met de natuur te laten ervaren. Voorheen als BD-tuinder in binnen- en buitenland, en door diverse omzwervingen over de planeet. Afgelopen jaren in de praktijk als holistisch therapeut meer de nadruk op wat er bij mensen speelt die in een minder natuurlijke omgeving leven. Steeds meer ben ik tot inzicht gekomen dat een belangrijke sleutel om verbinding met de grotere natuur te kunnen ervaren de her-verbinding met onszelf is.

De missie van ‘Oerkrachtig’ gaat over die verbinding. De verbinding met je quantum natuurlijke zelf. Daar waar de vrijheid is om te zijn wie je in essentie bent. Over loslaten en leven in compassie en dankbaarheid. Hoe sterk of zwak je bent dat doet er niet toe, het gaat er om dat je de oerkrachtige elementen door je heen durft te laten gaan en je over te geven aan het grotere geheel. Het gaat over het omarmen van het nieuwe paradigma. De mensheid heeft al zoveel uitgevonden wat er nodig is om te leven in harmonie met elkaar en co-creatie met de natuur. De missie van Oerkrachtig is om mensen dichter bij hun essentie te brengen en ’tools’ aan te reiken, zodat ze daar zelf dagelijks in kunnen doorgroeien.   

De gastheer

met zomers tintje

In winterkleed