OERKNALLERS | AANBIEDINGEN & ACTIES VAN OERKRACHTIG

Deze pagina is goed om in te gaten te houden. Elke maand een aanbieding en/of actie van Oerkrachtig.  

Oerkrachtig aanbod

Quantum Nature Experience

1 0p 1 | Met gepaste afstand | + 5 meter

Dompel je onder in deze ervaring. Boswandeling met Oerkrachtige Energie. De complete experience duurt ongeveer 60 minuten. 

Energetische Behandeling

ONLINE – Brengt focus en balans aan in je leven

Wil je gericht aan stress-, pijn-, of angstklachten werken? Wil je een energetische analyse en balancering? Ook als je nu niet naar buiten wil / kan. Dan is dit de beste keuze (online).

Persoonlijke Oerknal

(R)EVOLUTIONAIR

Hierbij wordt je volledig verbonden met de aarde en de kosmos. Voorafgaand altijd een aantal sessies Quantum Nature Experience en/of Energetische Behandeling.  Dus even geduld nog..

Over Oerkrachtig

Oerkrachtig’ komt voort uit respect en grote liefde voor de natuur. En een ‘weten’ dat we onderdeel uitmaken van een groter geheel.

De missie van ‘Oerkrachtig’ gaat over de verbinding met jouw natuurlijke zelf, de natuur en het grotere geheel. Daar waar de vrijheid is om te zijn wie je in essentie bent. Over loslaten en leven in compassie en dankbaarheid. Hoe sterk of zwak je bent dat doet er niet toe, het gaat er om dat je de oerkrachtige elementen door je heen durft te laten gaan en je over te geven aan het grotere geheel. Het gaat over het omarmen van het nieuwe paradigma.

De missie van Oerkrachtig is om mensen dichter bij hun essentie te brengen en ’tools’ aan te reiken, zodat ze daar zelf dagelijks in kunnen doorgroeien.   

You carry Mother Earth within you. She is not outside of you. Mother Earth is not just your environment. In that insight of inter-being, it is possible to have real communication with the Earth, which is the highest form of prayer.

-Thich Nhat Hanh –

Opkomende Evenementen oftewel Dingen die gaan gebeuren

Quantum Nature Training

Na een aantal 'Quantum Nature Experiences' of 'Energetische Behandelingen' kun je doorgaan met een training.

Persoonlijke Oerknal

Na een aantal Quantum Nature Experiences kun je kiezen door te gaan voor de Persoonlijke Oerknal.