(online) Energetische behandeling

Oerkrachtig geeft jou de mogelijkheden om te ontvangen wat je nodig hebt. Het is jouw leven, jouw vrijheid, jouw verbinding. Met jezelf, de natuur, en het universum. Oerkrachtig helpt jou met die verbinding. Praktisch en zonder zweverig gedoe. Met liefde, inzicht en humor.

(Online) Energetische Behandeling

Wat heb je eraan?

Minder stress, pijn, en/of angst ervaren. 

Meer energie

Beter slapen

Minder last van allergieen

Meer vrijheid

Connectie met het Quantum-Info veld 

Downloaden en Uploaden

Hoe werkt het?

ONLINE –  we spreken af op een bepaalde tijd voor een video-meeting.

(duur rond 45 minuten) 

Mogelijkheden: gericht werken aan vrijheid. Waar wil je van af? (klacht, allergie, trauma, chronische pijn, angst)

Energetische uitlijning 

Energetische Analyse

Nazorg mogelijk -> 5 opeenvolgende dagen na de sessie een boost van de beste frequenties voor jou op dat moment

Wat kost het?

Gezien de huidige omstandigheden heeft Oerkrachtig besloten de behandeling voor een voordelig tarief aan te bieden:

44,-Euro inclusief btw

+Testimonial met 3 inzichten uit de online-sessie en 3 dingen waarvoor je dankbaar bent. Dit is aan te raden. Door uit te spreken en te delen bekrachtig je de uitwerking van de behandeling.

Kosten voor de nazorg zijn 15,-Euro

5x elke dag boost van de optimale frequenties

Over Oerkrachtig

Oerkrachtig’ komt voort uit respect en grote liefde voor de natuur. En een ‘weten’ dat we onderdeel uitmaken van een groter geheel.

De missie van ‘Oerkrachtig’ gaat over de verbinding met jouw natuurlijke zelf, de natuur en het grotere geheel. Daar waar de vrijheid is om te zijn wie je in essentie bent. Over loslaten en leven in compassie en dankbaarheid. Hoe sterk of zwak je bent dat doet er niet toe, het gaat er om dat je de oerkrachtige elementen door je heen durft te laten gaan en je over te geven aan het grotere geheel. Het gaat over het omarmen van het nieuwe paradigma.

De missie van Oerkrachtig is om mensen dichter bij hun essentie te brengen en ’tools’ aan te reiken, zodat ze daar zelf dagelijks in kunnen doorgroeien.   

You carry Mother Earth within you. She is not outside of you. Mother Earth is not just your environment. In that insight of inter-being, it is possible to have real communication with the Earth, which is the highest form of prayer.

-Thich Nhat Hanh –

Ervaringen

Wie gingen jou al voor in de ‘Quantum Nature Experience’ en wat zeggen ze ervan?

Jessica

Ontwerpster

Vanuit de drukte kom ik aanzetten. We doen eerst een oefening om dat los te laten en wandelen een stuk door het bos. Wanneer ik mijn plek gevonden heb, is het alsof ik afdaal in het donker in de ruimte. Dit geeft even een onrustig gevoel. Dat gaat snel voorbij. Mijn benen worden gevoelloos en langzaam voel ik mij ontzettend zwaar worden. Heb het idee dat ik in de grond geduwd word, maar dat maakt niet uit. Laat mij maar lekker liggen zo denk ik. Geen idee hoe lang ik hier al lig, maar plotseling krijg ik weer enorme zin om te bewegen. Geef mijn gids een teken en ik sta op en loop door het bos. Het is lichter en ik zie andere kleuren dan voorheen. Observeer hele fijne bewegingen van de takjes en de bladeren. Op weg naar huis blijf ik maar gapen. Ontspannen en super opgewekt voel ik mij. Een bijzondere ervaring ver van de werkelijkheid. Tegelijkertijd heel dichtbij mij, het bestaat allebei. 

Marly

Lifestyle Coach & Auteur

Ik had al mijn leven lang een angst voor honden (bijna 40 jaar). Door de angst er volledig te laten zijn en Jochem mij een grotere energie aanbood kon er een loslaten en reset plaatsvinden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik na 1 sessie zoveel resultaat ervaar. Ik ervaar veel meer rust, gronding en gevoel van eenheid. Wanneer er angst opkomt, kan ik makkelijker weer terug naar de rust. De sessie zelf was heerlijk, lekker buiten en dat ondersteunde de energie-werking voor mijn gevoel heel sterk. Jochem heb ik ervaren als gegrond, zichzelf, vriendelijk en kundig. Hij biedt veiligheid en een prachtige energie aan waarmee hij werkt.

Opkomende Evenementen oftewel Dingen die gaan gebeuren

Quantum Nature Training

Na een aantal 'Quantum Nature Experiences' of 'Energetische Behandelingen' kun je doorgaan met een training.

Persoonlijke Oerknal

Na een aantal Quantum Nature Experiences kun je kiezen door te gaan voor de Persoonlijke Oerknal.

Bijzondere momenten in je leven wil je vastleggen..

Hier een groeiend aantal foto’s van ondernemers, artiesten en iedereen die een ‘Oerkrachtige’ ervaring heeft gehad in de natuur of eigen tuin.